Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Kabul et
Moto WorldMoto WorldMoto World
  • Haberler
  • Etkinlikler
  • Motor Sporları
  • Yeni Modeller
  • Röportajlar
  • E-DergiYeni
  • News
Bildirimler
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Moto WorldMoto World
  • Haberler
  • Motor sporları
  • Etkinlikler
  • Yeni Modeller ve İncelemeler
  • E-DergiYeni
  • Haberler
  • Etkinlikler
  • Motor Sporları
  • Yeni Modeller
  • Röportajlar
  • E-DergiYeni
  • News
Bizi takip edin
Motosiklet Haberleri

Türkiye Motosiklet Pazarı İstikrarlı Şekilde Büyüyor”

6 Haziran 2023
Paylaş
Bu haberin okuma süresi 4 dakikadır.
Motul
PAYLAŞ

Motosiklet tutkunlarının buluşma noktası Motobike İstanbul 2023 kapılarını açtı. Fuarın ana sponsoru Motul, Kawasaki ile ortak geliştirilen yeni Lime Green Edition by Motul ürününün lansmanını fuarda gerçekleştirirken, garaj konseptli standı tüketiciler tarafından yoğun ilgi gördü. Motosiklet sektöründe 90’dan fazla ürün seçeneğiyle sektörün en geniş ürün gamına sahip olan Motul Türkiye Satış Direktörü Kerem Oyılmaz, fuarın Açılış Töreni’nde “Tüm krizlere ve zorluklara karşın Türkiye motosiklet pazarı istikrarlı şekilde büyümeye devam ediyor. Pandemi sonrasında ortaya çıkan bireysel ulaşım aracı ihtiyacı, moto kurye servislerinin artışı, ulaşım ve otomobil maliyetlerinin yükselmesi motosiklete olan ilgiyi her geçen gün artırıyor. Artan motosiklet popülasyonu servis ihtiyacını ve yüksek performanslı, uzun vadede güvenlik ve düşük maliyet sağlayan satış sonrası ürünleri ihtiyacını da beraberinde getiriyor. 4 milyon adedi aşan ve yaş ortalaması 5,8 olan bir motosiklet parkımız var. Bu da bakım ve onarım ihtiyacını beraberinde getiriyor. Türkiye pazarını önemsiyoruz ve yatırımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” açıklamasını yaptı.

İçindekiler
Artan ulaşım ve otomobil maliyetleriyle tüketici motosiklete yöneldiTürk tüketicisi Motul’ü seviyorGüvenlik gücü ve ilkyardım araçlarında da Motul desteği var

170 yıldır motor yağı konusunda uzman olan Motul, ana sponsoru olduğu Motobike İstanbul 2023’te garaj konseptiyle motosiklet severlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Motosiklet sahiplerinin tüm mekanik ve kozmetik bakım ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri ürünlerin sergilendiği fuarda Superfan hayran ürünleri de herkesin ilgisini çekti.  Fuarda Türkiye’nin en hızlı motosikleti ünvanına sahip Kawasaki H2R eşliğinde Lime Green By Motul’ün Türkiye lansmanı da ilk kez gerçekleştirildi.

Motul

Artan ulaşım ve otomobil maliyetleriyle tüketici motosiklete yöneldi

Açılış Töreni’nde Türkiye motosiklet pazarına dair önemli öngörü ve değerlendirmeleri paylaşan Motul Türkiye Satış Direktörü Kerem Oyılmaz, yaşanan tüm krizlere ve zorluklara rağmen ülkede motosiklet pazarının güçlü ve istikrarlı şekilde büyüdüğüne dikkat çekti.  Oyılmaz, “Pandemi sonrasında ortaya çıkan bireysel ulaşım aracı ihtiyacı, moto kurye servislerinin artışı, ulaşım ve otomobil maliyetlerinin yükselmesi motosiklete olan ilgiyi her geçen gün artırıyor.  Bizler de, sektörün madeni yağdaki güçlü oyuncusu Motul olarak, büyüyen motosiklet sektörüne yatırım yapmaya devam ediyoruz. Türkiye pazarını önemsiyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Türk tüketicisi Motul’ü seviyor

Türkiye’deki motosiklet sürücülerinin Motul’e olan bağlılığının her geçen gün yükseldiğini kaydeden Oyılmaz “Motorsporlarının zorlu şartlarına dahi dayanan sağlam, kaliteli ürünleriyle Motul herkes tarafından çok seviliyor. Motosikletinde Motul kullandığını belirtmekten gurur duyuyor. 4 milyon adedi aşan ve yaş ortalaması 5,8 olan bir motosiklet parkımız var. Bu da bakım ve onarım ihtiyacını beraberinde getiriyor. Motosiklet dünyasıyla eşleşmiş bir markayız. Çok yakında bisiklet bakım ürünlerimizi de pazarda sunarak her araç türünde var olacağız.” dedi.

Güvenlik gücü ve ilkyardım araçlarında da Motul desteği var

Sektörde en geniş ürün portföyüne sahip marka olarak, 90’dan fazla ürün ve 150’nin üzerindeki farklı ambalaj seçeneği sunduklarını belirten Oyılmaz,  “Üst düzey performanslı ürünlerimizin sağladığı koruma ile, motosiklet bakım maliyetlerinin aşağı çekilmesine, ve sürücülerin güvenli sürüş yapmalarına imkan sağlıyoruz. Ayrıca sadece motosikletler için değil; hobi amaçlı kullanımı olan ATV, UTV araçları için de çözümlerimiz var.  Zorlu kış ve doğa koşullarında, hem ilk yardım ekipleri hem de güvenlik güçlerimiz tarafından kullanımı olan kar motosikletlerinin ihtiyaçlarına yönelik ürünlerimizle çözümler sunuyoruz.” şeklinde konuştu.

Bu haberler ilginizi çekebilir

servizz
Servizz, Motosiklet Kullanıcılarının Servis Deneyimini Dijitale Taşıyor
Motobike Istanbul 2026 Rekor Katılımla Tamamlandı
Borusan Next, Motobike İstanbul’da İkinci El Motosiklette Güven Sundu
Doğan Trend Otomotiv Motobike İstanbul’a Damga Vurdu
TransAnatolia Ralli Ruhu, “Özel Bivouac” Deneyimiyle Motobike Istanbul’a Taşınıyor
ETİKETLENDİ:anahaberBMW MotorradDoğan Trend Otomotivelektriklielektrikli motosiklethondakoronavirüsmansetmobilitemotobikemotorsikletmotosikletmotosporlarımotulscootervespayamahaYamaha Motor

Aylık Haber Bültenine Kaydolun

Gelişmeleri takip edin! Güncel haberleri doğrudan e-posta kutunuza alın.
Kaydolmakla, Kullanım Şartlarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızda belirtilen veri uygulamalarını onaylamış olursunuz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
Bu Haberi Paylaşın
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır

Dergimiz Yayında

Okumak için Tıklayın
FacebookBeğen
XTakip et
InstagramTakip et
YouTubeAbone Ol
Motoworld Dergisi; motosiklet dünyasından en güncel haberleri, yeni model incelemelerini ve motor sporlarındaki nefes kesen mücadeleleri iki teker tutkunlarıyla buluşturan dijital yayın platformudur. Özel röportajlar, test sürüşleri ve zengin E-Dergi arşivimizle motosiklet kültürünü sadece okumakla kalmayın, bizimle yaşayın. Sürüş tutkunuzda yola her zaman bir adım önde çıkın!
  • Künye
  • İletişim
  • Son Sayımız
  • Hakkımızda
  • Kullanım Şartları
  • Reklam
  • Abonelik
  • Dergi Arşivi
  • Fuar takvimi
  • Gizlilik Politikası
banner.png
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınıza giriş yapın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi unuttunuz?