BMW Motorrad Definition CE 04 Ulaşımda Yepyeni Bir Tarz

BMW Motorrad, 7 Temmuz'da tamamen yeni CE 04'ü tanıttı

BMW Group, BMW Motorrad Definition CE 04 modeliyle NEXTGen 2020’de BMW Motorrad Concept Link’in seri üretime yakın versiyonunu tanıttı.  Kullanıcılarının analog ve dijital dünyaları arasında bağlantı kuran BMW Motorrad Definition CE 04,

şehir içinde yapılan yolculuklarda kullanıcılar için hem bir taşıma aracı hem de bir iletişim aracı olarak sunuluyor. Model elektrikli  motoru, yenilikçi tasarımı ve bağlantı çözümleriyle scooter segmentini  yeniden tanımlamak adına yola çıktı.

Sürücüler için Yeni Bir Deneyim

Elektirkli BMW Motorrad Concept Definition CE 04 müşterinin günlük ihtiyaçlarına ve gereksinimlerine göre geliştirildi ve tasarlandı. Model “Enerjisini hayattan

alır” sloganıyla müşterinin analog dünyasını dijital dünya ile bir araya getirmeyi hedefliyor. Bu duruma uygun akıllı sürücü donanımıyla birlikte, sürücülere yeni tasarlanmış bir ulaşım deneyimi oluşturuldu.

Dijital ve Analog Dünya Bir Araya Geliyor

Definition CE 04 üzerinde sürücü akıllı telefonu ve çevresiyle bağlantıdadır.  Özellikleri şunlardır; net ekran dijital ve analog dünya arasında bir ara yüz oluşturarak tüm önemli bilgileri gösterir. Yeni Definition modeli bir sonraki gideceğiniz yeri bilir, mükemmel rota boyunca amacına uygun bir biçimde ilerlerken en sevdiğiniz şarkıları arka planda çalar. Her zaman bağlantı halindedir, yaşam hareket halindeyken de akıllı, entegre ve tamamen sezgisel şekilde devam eder.

BMW Motorrad Tasarım Müdürü Edgar Heinrich “Elektrikli mobilite BMW Group’un temel sürüş sistemlerinden biri ve sürdürülebilirlik stratejimizde bu teknolojiye çok güveniyoruz.” Dedi Açıklamanın devamında Heinrich şunları dile getirdi. “Elektrikli motorlar BMW Motorrad için özellikle şehir ortamı açısından güncel bir konu. 2013’ten bu yana BMW C Evolution scooter ile bu alanda öncüyüz. BMW Motorrad Definition CE 04’nin, geniş bir alana yayılmış şehirlere yönelik bir elektromobilite stratejisi olduğunu, hatta var olan stratejinin mantıksal bir devamı olduğunu söyleyebiliriz. Model, metropollerde iki tekerlek üzerinde elektrikli ulaşımı hem teknik hem de görsel açıdan yeni bir seviyeye taşıyacak çağdaş bir aracın nasıl olacağı konusunda somut bir bakış açısı sağlıyor.”

 

Bunları da beğenebilirsin