Harley- Davidson’ın yeni modelleri görücüye çıktı

Tasarımları ve üretim kalitesi ile dikkat çeken Harley-Davidson, hızla gelişen motosiklet segmentlerine yönelik, farklı sürüş özelliklerine ve farklı fiyat seviyelerine sahip kapsamlı bir ürün gamı sunmayı planlıyor. Daha teknolojik Touring ve Cruiser motosiklet modelleri geliştirecek olan Harley Davidson, var olan kullanıcılarının yanı sıra motosiklet severlerin de gönlünü fethetmeye hazırlanıyor.

H

Harley-Davidson, yeni 500 cc ile 1250 cc aralığında orta ağırlıkta platform üzerine dört farklı motor seçeneği ile üç farklı motosiklet modelini, 2020 yılında tutkunlarıyla buluşturmayı amaçlıyor. Harley-Davidson, ilk Adventure Touring motosikleti Pan America™ 1250, kaslı duruşu ve agresif tasarımı ile 1250 cc Custom model ve 975 cc Streetfighter’dan oluşan üç modeli ile iki tekerlekli sürüşün özgürlüğünü sunuyor.

Harley-Davidson, 2019 yılında satışa sunacağı ilk elektrikli motosikleti LiveWire™ ile de çevre dostu kullanıcılarını kendine hayran bırakmaya hazırlanıyor. Harley-Davidson, 2022 yılına kadar hafif, çevik ve şehir içi kullanıma yönelik çeşitli elektrikli modellerin de yer alacağı yeni motosikletleri ile ürün gamını genişletmeyi planlıyor.

Bunları da beğenebilirsin